MCT Terneuzen Racingteam 2008
MCT Terneuzen Arie Vos
MCT Terneuzen werkplaats
Achtergrond
Oprichter en eigenaar Johnny Willemsen (Sjuul) is ruim 16 jaar mede-eigenaar en de technische spil van Ducati dealer Motorcentrum Terneuzen geweest. In die tijd heeft hij internationale bekendheid als vakman opgebouwd. Dit dankt hij met name door zijn technisch management van race teams, het begeleiden van Nederlandse en Belgische top coureurs en het prepareren van Ducati’s voor de racerij.

Het bewijs van zijn vakmanschap zijn de vele successen in de nationale en internationale competities: ONK Superbike, Internationale Ducaticlub races en EK Superstock 1000. Ghisbert van Ginhoven eindigt steevast als winnaar in de hoogste klasse van de Ducaticlubrace. Het hoogtepunt komt in 2008. In dat jaar is Arie Vos sterk aanwezig in de World Superbike ronde op Assen en wint het ONK Nederlandse Superbike kampioenschap, op een door Sjuul geprepareerde en afgestelde Ducati 1098R. Ghisbert en Ronald ter Braake eindigden ook hoog in dit kampioenschap op soortgelijke machines.

Zijn resultaten worden nog immer geprezen door de directie van het racebedrijf Ducati Corse, waarmee hij nauwe relaties onderhoud. Zo hebben zij veel respect en vooral verbazing over het feit dat onder race omstandigheden ‘zijn’ motorblokken zolang heel blijven.

Johnny heeft zowel in de Nederlandse (2 keer NL kampioen), Europese als de WK races meegedaan met als beste prestatie een 7e plaats op het WK TT-Formula, de voorloper van het huidige WK Superbike.
Na het beeindigen van zijn racecarriere is Johnny werkzaam geweest in de GP bij de bekende Cees Doorakkers.
MCT racingteam 2008
MCT Terneuzen  Ghisbert van Ginhoven
MCT Terneuzen  Ronald ter Braake
         Arie Vos              Ghisbert van Ginhoven     Ronald ter Braake 
            #28                               #82                              #24
Realisatie: Kyche Diigital Services
HOME DIENSTEN ACHTERGROND ONDERDELEN CONTACT
MotorCycle Tuning Terneuzen