Diensten | Motor tuning, onderhoud, bemiddeling motor verkoop, evenementen, enz.

Filosofie

Onze diensten verlenen we vanuit de passie voor Italiaanse motorfietsen. Laagdrempelig met duidelijke afspraken en een acceptabele prijs/kwaliteit verhouding. Iedereen is welkom: straat- en circuitrijders. Bij ons krijgt u altijd een helder en eerlijk advies.

Straat

Voor de rijders op straat bieden we alles wat u nodig heeft. Regulier onderhoud, reparatie, banden, special parts, advies en optimalisering van machine. Voor alle gangbare Italiaanse merken.

Circuit

Onze wortels liggen in de racerij. Daardoor zijn we als geen ander bekend met de interactie tussen mens en machine onder extreme omstandigheden. We prepareren, optimaliseren en onderhouden vele race machines. Tevens bieden we een afgewogen assortiment van special parts.

Balanceerbank

Voor het balanceren van krukassen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn in het bezit van een professionele balanceerbank!

Testbank

Wij hebben een geconditioneerde, geluidsdichte cabine, waar de technische gegevens van uw motor compleet uitgelezen kunnen worden om zo uw motor perfect af te stellen of om mankementen tot in de kleinste details op te sporen.

ECU tuning doen wij in eigen beheer. Alle testen die wij uitvoeren zijn inclusief uitdraai van de testbank. Geen extra modules toegevoegd, maar rechtstreeks aanpassen van de software. Wij hebben hier al vele jaren ervaring mee (sinds 1994).

Praktijk

We vinden het belangrijk om onze klanten het optimale motorgevoel te laten beleven. Om daaraan een bijdrage te leveren organiseren we bijeenkomsten en activiteiten.

Blue Printing en Tuning
Onze specialiteit is het optimaliseren van motorblokken. Winst in vermogen en soepelheid met behoud van betrouwbaarheid.

On Site Ondersteuning
Circuitrijders en racers kunnen ondersteuning verwachten op het circuit tijdens trainingen en races. Op aanvraag.

Evenementen
Tourtochten op straat en circuitdagen onder deskundige begeleiding. Let op de nieuwsbrief en de Agenda.

Haal en Breng Service
In heel Nederland en België halen en brengen we uw motorfiets voor onderhoud en reparatie. Alle seizoenen en altijd gratis.

Geometrie en Vering
Een goede afstelling van de motor is essentieel voor goede rij eigenschappen. Voor de straat en het circuit doen wij dat tot in perfectie.

Onderhoud en Schade
Regulier onderhoud en schade reparatie van alle Italiaanse merken. Voor straat en race. Inc. banden service.

Seminars
We organiseren seminars en workshops over motor-techniek, zelf sleutelen, geometrie en vering, circuitrijden en racen.

Bemiddeling
in aan-/verkoop voor straat en circuit motoren. Door ons inzicht in vraag en aanbod, geven we deskundig technisch advies.