diensten ducati racing

Diensten | Straatmotoren, circuitmotoren, balanceerbank, testbank, enz.

Straatmotoren

Bij ons vindt u alles wat u als straatrijder nodig heeft. Van regulier onderhoud en reparaties tot bandenwissels, speciale onderdelen en advies. We zijn gespecialiseerd in Italiaanse merken en zorgen voor de optimalisatie van uw machine. Wij bieden een uitgebreide service die aan al uw behoeften voldoet.

Circuitmotoren

Onze oorsprong ligt in de wereld van de racerij, waardoor we een uniek inzicht hebben in de dynamiek tussen mens en machine, zelfs onder extreme omstandigheden. We zijn gespecialiseerd in het prepareren, optimaliseren en onderhouden van diverse race machines. Daarnaast bieden we een zorgvuldig samengesteld assortiment van hoogwaardige speciale onderdelen. Vertrouw op onze expertise voor een ongeëvenaarde race-ervaring.

Testbank

Bij ons beschikken we over een geconditioneerde en geluidsdichte cabine waar we de volledige technische gegevens van uw motor kunnen uitlezen met apparatuur van DYNOSTAR en GMTO. Dit stelt ons in staat om uw motor perfect af te stellen of zelfs de kleinste mankementen tot in detail op te sporen.

ECU tuning is een dienst die we volledig in eigen beheer uitvoeren. Alle testen die we uitvoeren worden geleverd met een gedetailleerd rapport van de testbank resultaten. We voegen geen extra modules toe, maar passen de software rechtstreeks aan. We hebben al vele jaren ervaring op dit gebied, sinds 1994.

Vertrouw op onze expertise en professionele faciliteiten om uw motor op maat te optimaliseren en te voorzien van de beste softwareaanpassingen. U kunt rekenen op nauwkeurige metingen en uitgebreide testresultaten, waardoor uw motorprestaties naar verbeterde prestaties kunnen worden gebracht.